Vendi special ku vogëlushja e Valton Krasniqit festoi 1-vjetorin

tregoi vetëm pak kohë më parë se fjalët që kishin dalë ishin të vërteta. Ai ka një vajzë e cila dje ka bërë plot 1 vjeçe. Valtoni i ka organizuar një festë, siç ndodh gjithmonë për 1-vjetorin. Jo vetëm kaq, por babi ishte i kujdesshëm edhe që të kombinohej me të bijën. Të dy me rozë.
Marrëdhënia e baballarëve me vajzat është gjithmonë speciale dhe me siguri e tillë është edhe kjo. Kur të rritet edhe pak, Valtoni do të jetë njëkohësisht shoku i saj më i mirë.

Happy Birth Day Princesha e Babit urime 1 vjetorin #bday

A post shared by Valton Krasniqi (@valtonmusic) on

Share With:
Translate »
622 Views