Vesa bëhet nostalgjike, kur në mungesë të të atit, në altar e shoqëronte e ëma

Parakalimi për në altar është një ndër momentet më emocionues në një dasmë. Sigurisht që i takon babait ta përcjellë të bijën e ta dorëzojë te shoku i jetës, por kur babai nuk është atëherë kjo mund të bëhet nga mamaja. Kështu bënë Vesa dhe nëna e saj.
Këngëtarja poston shpesh foto nga dasma dhe kjo foto me nënën është një ndër më të bukurat.

Drejt altarit kur zemra rreh fort:

Share With:
Translate »
712 Views