Vetëm 12 vjeçari më i shëndoshë në botë bën ndryshimin drastik

Arya Permana është një djalë 12 vjeçar nga Indonezia. Ai është cilësuar si personi më i shëndoshë i Indonezisë në moshën 10- vjeçare. Pesha e tij fillestare ka qenë 190 kilogramë. Kjo peshë ka shqetësuar jo vetëm prindërit e tij, shokët, por dhe vetë djalin, i cili ka marrë një vendim drastik. Duket se mrekullia ka ndodhur për të, Arya ka humbur gjysmën e peshës duke hequr dorë nga sheqeri dhe duke u marrë me aktivitet fizik. Ai është bërë shumë aktiv, duke bërë 5 kilometra çdo ditë dhe mban një dietë tepër strikte.

Share With:
Translate »
585 Views