Victoria Beckham nuk është mamaja e Harper?! Pretendimet e Sharon Bell habisin…

David Beckham u ndje i kërcënuar dhe i frikësuar për sigurinë e familjes së tij pasi një grua e dyshuar, e cila beson se ajo është nëna e vajzës së tij Harper, u shfaq në shkollën e fëmijës. Sharon Bell thuhet se është nën besimin deluzional se ajo ishte në një lidhje me ish-futbollistin e Manchester United dhe Anglisë, se ai dhe gruaja Victoria Beckham i vodhën vezët e saj dhe se vajza e tyre 10-vjeçare është legjitime fëmija i saj.

Bell dyshohet se dërgoi një seri letrash në shtëpitë e Beckhams në Oksford dhe Londër. Gjykata e Magjistraturës së Westminsterit dëgjoi se ajo u paraqit gjithashtu në shkollën fillore të Harper në një përpjekje për të folur me të dhe ishte aty kur Victoria, mbërriti për të marrë vajzën e saj. Prokurorja Arizuna Asante i tha gjykatës:

Rasti kundër Sharon Bell është se ajo po përndiqte David Beckham dhe me prokurë Victoria Beckham. Dëshmitë e ndjekjes në mënyrë efektive përbëhen nga letrat e dërguara në adresat e shtëpisë së Beckham në Oxfordshire dhe gjithashtu në Londër.

Bell u paraqit në ato adresa më 9 korrik të vitit 2021 dhe 9 shtator të vitit 2021.

Letrat nxitën ose njoftuan qëllimin e zonjës Bell për të marrë pjesë në adresat e shtëpive të tyre në Oxfordshire dhe Londër. Kishte një letër tjetër dërguar më 5 tetor në adresën e David Beckham në Londër, duke njoftuar edhe një herë se ekziston një synim për të ndjekur shkollën e Harper Beckham.

Share With:
Translate »
25 Views