VIDEO/ “Familja nuk më mbështeti” – Princi Harry flet për vdekjen e nënës së tij

Princ Harry ka folur për humbjen e nënës së tij, princeshë Dianës, kur ishte vetëm 12 vjeç.

Ai ka shprehur pikëllimin për këtë humbje të rëndë, për të cilën tha se është munduar ta bindë vetën që nëna e tij është larguar nga kjo jetë.

“Është kaq e lehtë si një fëmijë të mendosh ose të bindesh veten… ti e bind veten se personi që ke humbur të do, ose duhet të jesh i trishtuar për të si sa më gjatë që të jetë e mundur për t’u vërtetuar atyre se janë të humbur. Por më pas është ky kuptimi se, jo, ata duhet të duan që unë të jem i lumtur”.

Në një intervistë të re si pjesë e rolit të tij si ambasador global për bamirësinë e Forcave të Armatosura Scotty’s Little Soldiers, e cila mbështet të rinjtë që kanë prindërit e humbur në ushtri, duka i Sussex tha se në mendje ka pasur gjithmonë që nëna e tij e ka dashur shumë.

“Ju e bindni veten se personi që keni humbur ju dëshiron, ose ju duhet të jeni, i trishtuar për aq kohë sa të jetë e mundur për t’i treguar atyre se ata janë të humbur. Por pastaj është ky kuptimi i, jo ata duhet të duan të jem i lumtur”.

Harry zbuloi se ai kaloi gati dy dekada “duke mos menduar” për vdekjen e nënës së tij dhe përfundimisht mori ndihmë pas dy vjetësh “kaosi total”.

Ai u bashkua me 50 fëmijë për një seancë aktivitetesh argëtuese të organizuara nga Scotty’s në maj dhe u tha atyre se nuk mund ta shtypin pikëllimin “përgjithmonë” pasi ai “do t’ju shkatërrojë”.

Share With:
Translate »
26 Views