Video/ Mos e humbisni reklamën e Krishtlindjeve, që është bërë hit në të gjithë botën

Një reklamë për Krishtlindjet e publikuar nga rrjeti i dyqaneve “John Lewis & Partners” në Britani, ka pushtuar mbarë globin. Reklama ka arritur të marrë miliona klikime dhe ka prekur zemrat e shumë personave, që mezi i presin festat e fundivitit.

“John Lewis & Partners” publikon çdo vit një reklamë për  Krishtlindjet dhe shpesh ato janë mjaft popullore në Britani dhe më gjerë. Shihni më poshtë reklamën e publikuar së fundmi.

Discover Edgar's world

It’s a pleasure to introduce our loveable friend #ExcitableEdgar

Posted by John Lewis & Partners on Wednesday, November 13, 2019

Share With:1293 Views