Video nga atmosfera e festës dhe dhuratat fantastike që mori Hera për 4-vjetorin

Dashuria për fëmijën është  e pakufij dhe vetëm ata që janë prindër mund ta kuptojnë këtë ndjenjë të veçantë. Vitet ikin dalëngadalë dhe fëmijët rriten por për prindin gjithmonë ëngjëjt e tyre do të mbetën të vegjël, këtë ndjesi ka edhe sot Rezarta Shkurta.

Bukuroshja e saj Hera sot mbushur 4 vjeç dhe Rezarta kujton me mall ditën e parë kur ka marrë vesh lajmin e mirë. Ajo vazhdon ta konsiderojë Herën si bebin e saj të vogël edhe pse ajo sot ka 4 vjetorin e lindjes.

Më poshtë urimi i mami Rezartës dhe video nga dhuratat që ka marrë Hera:

 

Share With:
Translate »
761 Views