VIP-at shqiptarë që vdesin për gjyshërit e që nuk i ndajnë nga rrjetet sociale

Në përgjithësi gjyshet janë streha e ngrohtë e nipërve dhe mbesave. Edhe gjyshërit sigurisht që janë shumë të rëndësishëm, por vendi i gjyshes siç është vendi i nënës janë të veçantë. Të gjithë njerëzit lëvizin gjatë ditës, për shkak të punëve, impenjimeve, por gjithmonë gjyshen e gjen në të njëjtën shtëpi, duke të pritur ty. Prehëri i gjyshës është gjithmonë vendi i preferuar, dhe ku ndjejmë siguri dhe dashuri. Njësoj me siguri është edhe për personazhet e njohur shqiptarë. Disa prej tyre na kanë njohur me gjyshet e tyre, të cilat për shembull si në rastin e Bes Kallakut, janë bërë po aq të famshme, sa edhe nipat apo mbesat e tyre. Nuk ka njeri që nuk e njeh Ijen e Bes Kallakut. Sot ne kemi përmbledhur në këtë artikull gjyshet që na kanë prezantuar personazhet e njohur shqiptarë. Ato janë vërtet simatike… /RC/

(Gjyshja e Alban Ramosajt)

(Gjyshja e Butrint Imerit)

(Gjyshja e Almeda Abazit)

(Stilistja Jona Muça me të ëmën, gjyshja e Arjon Muçës)

(Gjyshi dhe gjyshja e Arbana Osmanit(Gjyshja e Ledri Vulës)

(Dhe gjyshja më e famshme në Shqipëri, Ija e Bes Kallakut)

Share With:
Translate »
861 Views