Viti i ri shkollor/ Dy mësues në Korçë dalin me Koronavirus, karantinohen 4 të tjerë

Sot nisi viti i ri shkollor, nën respektimin e një protokolli sigurie për parandalimin e përhapjes së Koronavirusit. “Abc News” ka raportuar se dy mësues në Korçë kanë rezultuar pozitv dhe si rrjedhojë nuk janë paraqitur në shkollë këtë të hënë.

Katër mësues të tjerë, të cilët kanë patur kontakte me to, janë karantinuar në pritje të përgjigjes së tamponëve. Dy mësuesit ushtrojnë detyrën e tyre në shkolla të ndryshme, njëri prej tyre punon ne një shkollë të mesme, ndërsa tjetri një ciklin e ulët të një shkolle 9-vjeçare.

Burimi: “Abc News”

Share With:91 Views