Vogëlushi kishte probleme me shikimin, reagimi emocionues kur dallon ngjyrat për herë të parë

Një djalosh i cili quhet Cayson Irbleck, që nga lindja kishte një çregullim me sytë, dhe nuk i dallonte dot ngjyrat prej 10 vitesh, që kur kishte lindur.

Momenti prekës është filmuar nga familjarë e tij, kur Cayson falë një palë syzave të veçanta, mundi t’i shohë për herë të parë topat shumëngjyrësh.

Kur 10-vjeçari Irbleck u pyet a po funksionojnë syzet e reja, ai iu hodh në përqafim babait të tij nga gëzimi.

Një moment vërtet prekës ai i gëzimit të voggëlushit i cili e shpreh lumturinë përes këtij përqafimi të ngrohtë në krahët e të atit.

Për të parë reagimin e tij emocionues, shihni videon më poshtë. 

 

Share With:
Translate »
612 Views