Vogëlushi pa krahë shpallet kampion noti

Kjo ngjarje na bën të besojmë se mrekullitë ekzistojnë. Ismail Zulfic, një 6-vjecar nga Bosnja ka lindur pa krahë dhe me një këmbë të deformuar, por ka arritur të shpallet kampion noti.

Ai mori medaljen e artë në konkursin rajonal të notit për njerëzit me aftësi të kufizuara.

Prindërit dhe instruktori e kanë frymëzuar djaloshin që të ushtrojë sa më shumë dhe të mos ketë frikë nga uji dhe më në fund djaloshi ia doli të shpallet kampion. 

 

Share With:
Translate »
1055 Views