Vogëlushi simpatik nga filmi “Shëtitja e bebit” është rritur dhe ka ndryshuar profesion

Me siguri se ju kujtohet foshnja e bukur nga filmi i famshëm “Shëtitja e bebit”, i cili u rrëmbye nga tre burra dhe ai disi arriti të shpëtojë prej tyre duke iu dhënë një mësim të mirë. E pra, pas 23 vitesh, ai vogëlush është rritur dhe tani është shndërruar në një djalë shumë simpatik. Por, ka pak fakte që mund të dini për këtë fëmijë të bukur.Faktikisht, roli i bebes Bin u luajt nga binjakët Jacob Joseph Worton dhe Adam Robert Worton. Tani, të dy ata janë rritur dhe të bukur. “Shëtitja e bebit” ishte filmi i tyre i vetëm. Sipas disa raporteve, Adami (majtas) tani është zhvendosur në Ontario dhe Jakob (djathtas), është pjesë e shoqërisë më të vjetër dhe më të madhe vëllazërore në muzikë.Nuk ka shumë informacione mbi këta dy binjakë, kjo pasi asnjëri prej tyre nuk e fokusuan karrierën e tyre në aktrim. Megjithatë, “Shëtitja e bebit” do të mbetet një prej filmave më komikë të të gjitha kohërave.

Share With:
Translate »
1336 Views