Menduan se vdiq gjatë lindjes, por vetëm 24 orë më pas ndodh mrekullia

Kur Melanie Pritchard mbeti shtatzënë, shtatzënia dukej se vazhdonte në mënyrën më të mirë. Mjekët nuk panë komplikime, gjithçka dukej mirë. Por ditën e lindjest, situata mori një kthesë të papritur.

Melanie filloi të kishte epilepsi, vlerat e saj u rritën dhe mjekët duhej ta transferonin atë në kujdes intensiv.

Më vonë zbuluan se kishte ndodhur një embolizëm i lëngjeve amniotike, një ndërlikim i rrallë në të cilin lëngu hyn në gjakun e nënës. Kjo shkakton një lloj reaksioni alergjik që shpesh çon në vdekje.

Ishte pikërisht ajo që kishte ndodhur me Melanie. Menjëherë pas lindjes së vajzës së saj, zemra e saj kishte ndalur rrahjen, , raporton CBN.

“Mendimi im i parë ishte: tani jam e ve. Ne ishim të martuar vetëm për 3 vjet … ” tregon bashkëshorti i saj Doug.

Mjekët arritën të bënin mrekullinë duke bërë që zemra e saj të rifillojë të rrahë sërish. Por Melanie ishte akoma e lidhur me një aparat respirator.

Situata dukej më e zymtë, mjekët kërkuan burrin e gruas nëse donte të thoshte lamtumirë.

Me një zemër të thyer, Doug pëshpëriti në veshin e saj: “Nëse ke akoma fuqi … lufto!”

Kishte vetëm një gjë për të bërë: të shpresohej në mrekulli. Më vonë, vëllai i Melanie u bashkua me të në spital. Duke qenë mjek, ai zbuloi se Melanie kishte pasur gjakderdhje të brendshme.

Pastaj, 24 orë pas deklarimit klinik të vdekur, ndodhi mrekullia: Melanie u zgjua!

Gjëja e parë që Doug bëri ishte t’i tregonte asaj një pamje të vajzës së saj, e cila kishte arritur t’i mbijetonte një lindje traumatike. Megjithatë, mjekët zbuluan se Melanie kishte nevojë për një transplant të zemrës dhe mushkërive për të mbijetuar.

E gjithë familja u shkatërrua. Pse kaq shumë mjerim? Por Melanie ishte e fortë dhe brenda pak orësh ndodhi mrekullia e dytë: nëna e re mund të merrte frymë vetëm!

Vetëm një javë më vonë, e gjithë familja u kthye në shtëpi. Gjëja e pabesueshme është se nëna dhe vajza ishin duke shpërthyer me shëndet. Sikur të mos kishte ndodhur asgjë!

http://www1.cbn.com/700club/melanie-pritchard-miracle-mom

Share With:
Translate »
824 Views