Yjet e filmit “Harry Potter”, ja si duken ata pas 16 viteve

Në vitin 2001, bota pa një film absolutisht të shkëlqyer për një djalë i cili u bë magjistar. Ky film kapi menjëherë imagjinatën e fëmijëve dhe të rriturve në të gjithë botën. Gjatë dekadës së ardhshme, një seri filmash për Harry Potterin u lëshuan në treg, dhe një brez i tërë i fëmijëve numëruan kohë në aspektin e pritjes për lirimin e këstit të ardhshëm. Bright Side realizoi një hulumtim duke parë se si duken tani aktorët qëdikur luajtën në “Harry Potter”. Më poshtë mund t’i shihni personazhet e një prej filmave më të famshëm të dekadës, gjersa do të mahniteni se sa shumë kanë ndryshuar ata.

Share With:
Translate »
868 Views