Vesa Luma, këngëtarja që e dashuroi artin që kur ishte fëmijë…

Vesa Luma ka ndarë së fundmi me ndjekësit e saj në rrjetet sociale disa imazhe të rralla nga fëmijëria, ndryshe në stil, por me dashuri të përhershme për muzikën! Vesa shfaqej e hareshme dhe muzikale në çdo imazh. Ky kolazh i veçantë fotosh, duket të ketë mallëngjyer në masë të madhe këngëtaren. Padyshim që nuk mund të anashjkalohet pa përmendur bukuria e saj e vecantë që është shumë evidente që nga fëmijëria. Tani po fillojmë të bindemi që Lian është një kopje e mami Vesës.

Share With:
Translate »
647 Views