Zaho e mbyll ditën në mënyrën më të mirë të mundshme

Ditët e pushimit Edi Rama këtë herë i ka kaluar në Jugun e  Shqipërisë i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Linda dhe djali i vogël Zaho. Por djr Rama ka filluar punën e tij në shtet si kreu i qeverisë. Ndërkohë që ai fillon ngazhimin politik Zaho ka kaluar kohë me motrën e tij, e cila gjithmonë ka treguar përkushtim maksimal ndaj tij. ‘Natën e mirë’- ka shkruar Rea Xhillari mbi foton ku duken duart e vogla të Zahos dhe një libër me përralla.

Share With:
Translate »
965 Views