Zëdhënësja e PD: “Kam punuar për partinë edhe në sallën e lindjes”

Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Ina Zhupa, ishte e ftuar në studion e “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, nga ku foli për herë të parë për djalin e saj Matias dhe jetën e re si nënë.

Ajo tregoi se gjatë gjithë periudhës së shtatzënisë ka qenë pjesë e protesatve dhe tepër e angazhuar, madje puna ka vazhduar edhe ditën e lindjes.

“Ditën që kam lindur, dërgoja njoftime të grupi i punës në whatsapp”, tha ajo, duke shtuar më pas se pavarësisht situatës në të cilën ndodhej, puna duhet të vazhdonte dhe përgjegjësia duhej mbajtur deri në fund.

Sa i përket Matiasit të vogël, Ina pranoi se jeta e saj është bërë shumë herë më e bukur me ardhjen e tij në jetë dhe se aktualisht ndihet e plotësuar nga ana personale.

Share With:
Translate »
332 Views