10+ emra bebesh të frymëzuara nga muaji mars

Ky muaj shihet i gjithi si një moment i vërtetë ndryshimi. Marsi sinjalizon ditët e ngrohta, lulet që çelin dhe më shumë ndjesi lehtësimi pas dimrit të ftohtë dhe të zymtë që po lemë pas

Por, marsi mund të mos jetë arsyeja e vetme për të qenë të lumtur. Nëse jeni duke pritur një fëmijë në ditët apo javët e ardhshme, misioni i gjetjes së emrit të duhur, duket kaq gjithëpërfshirës, por shpesh edhe sfidues.

10+ emra bebesh të frymëzuara nga muaji mars

FOTO: ANASTASIIA KRIVENOK//GETTY IMAGES

Pavarësisht seksit të fëmijës apo dëshirës suaj për ta mbajtur atë surprizë, gjetja e një emri mund të bëhet diçka më e ndërlikuar nëse nuk keni përzgjedhur një listë të ngushtë propozimesh. Nëse ende nuk e keni ndarë mendjen se cili është emri i duhur për djalin/vajzën tuaj që pritet të vijë në jetë gjatë marsit, ja disa sugjerime që mund t’i keni në konsideratë.

Emra për djem dhe vajza:

Marina (Guri i lindjes që përcakton muajin mars, akuamarinë)

Buddy (Sythat e parë të luleve të pranverës)

Blossom (Lajmëron ardhjen e pranverës)

Chloe (Ndryshe, cilësohet si lulëzim)

Alina (Përkthehet “dritë” në greqisht)

Aurora (Ose agim i pranverës)

Thea (Perëndeshë greke e dritës)

Kiran (‘Rreze drite’ në gjuhën hindi)

Attwell (Ndryshe ‘jeton në pranverë’)

Rose (Trëndafil që lulëzon në mars)

Lily (Lloji i zambakut që çel këtë muaj)

Iris (Një tjetër lule që lulëzon në mars)

Mars (Emri i muajit në frëngjisht)

Trey (Që do të thotë “tre”, kjo i referohet marsit si muaji i tretë i vitit)

Share With:
Translate »
30 Views