10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në mënyrën më të bukur të mundshme

Aktorja britaniko-amerikane, e cila është shtatzënë për herë të dytë me të dashurin e saj, zbuloi me krenari barkun e rrumbullakosur gjatë parakalimit në tapetin e kuq të eventit Vogue World 2023. Por, jo vetëm Sienna Miller, edhe të tjera vajza të famshme e kanë shkelur tapetin e kuq të evente të rëndësishme gjatë pritjes së ëmbël.

Rihanna me një fustan të gjatë të bardhë, aktorja Jennifer Lawrence me një stil të sofistikuar të markës Dior dhe plot personazhe të tjerë kanë parakaluar shtatzënë në tapetin e kuq, por së fundmi një trend i ri është përhapur: Gratë e njohura kanë guxuar edhe më shumë, duke e zbuluar plotësisht barkun e shtatzënisë si një formë për t’i prezantuar botës pritjen e ëmbël.

Ja pamjet më të bukura dhe më të veçanta ndër vite të personazheve VIP shtatzëna në tapetin e kuq:

10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

SIENNA MILLER
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

RIHANNA
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

ANGELINA JOLIE
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

KIM KARDASHIAN
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

BEYONCE
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

BLAKE LIVELY
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

KEIRA KNIGHTLEY
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

JODIE TURNER-SMITH
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

JENNIFER LAWRENCE
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

KERRY WASHINGTON
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

CIARA
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

CARDI B
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

SOPHIE TURNER
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

CHRISSY TEIGEN
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

MICHELLE WILLIAMS

Share With:
Translate »
56 Views