24 fotografi të fuqishme të nënave pas prerjes çezariane

Në SHBA, gati çdo e treta lindje bëhet me anë të prerjes cezariane.

Pra, sipas statistikave, 33% e gati 4 milonë lindjeve në vit, bëhen me anë të prerjeve në barkun e nënës.

Shumica e këtyre lindjeve nuk jannë të planifikuara, por bëhen pas komplikimeve në lindjet normale.

Disa nëna ndihen të turpëruara nga të tjerët pasi kanë prerje në pjesën e tyre të trupit.

E në një kampanjë të filluar nga gratë, ata duan të mbyllin stigmën për prerjen cezariane dhe nënat po shfaqin shenjat e tyre ku kanë bërë prerjen.

Këto janë disa nga fotot e fuqishme të kësaj kampanje me domethënie:

c-section-honest-body-project-newbornc-section-scar-jessica-whitney-children-handshillarycoke-c-section-scar-babydanika-c-section-scar-hold-babyheather elizabeth johnson-c-section-scar-bandage-babyfederica-simoni-mamafedora-c-section-scar-little-boycapturingthecordovas-c-section-scar-star-tattoor1o7boi-c-section-scar-skull-tattoothecaribspice-c-section-scar-work-outemjai25-c-section-scar-bath-tattoossarah savona-c-section-scar-close-babythedoulatree-c-section-scar-twolittlewhale3-c-section-scar-power-woman-breastfeedingc-section-scar-mom-underwearc-section-scar-mom-3-kidsc-section-scar-mom-newborn-bellyc-section-scar-mom-flower-tattoosc-section-scar-mom-baby-blue-hairc-section-scar-b-w-laying-down-babyc-section-scar-mom-gym-selfiec-section-scar-mom-toddler-babyc-section-scar-mom-posedc-section-scar-mom-newborn-underwearc-section-mama-bird-shirt-mom-newborn

Share With:
Translate »
1078 Views