4 gjëra që nuk duhet t’ia thuash kurrë vjehrrës

Raporti me vjehrrën është një ndër më të vështirët dhe të komplikuarit, por qëllimi duhet të jetë një dhe i vetëm: Të bëjmë sa të mundemi për respektin e ndërsjellët, përndryshe marrëdhënia e keqe do ndikojë edhe në jetën e çiftit.

Ne po ju tregojmë sekretin e të pasurit punët mirë me vjehrrën me 5 gjërat që nuk duhet t’ia thoni kurrë (sidomos takimin e parë me të).

“Çuni yt ka më shumë qejf gatimet e mia”. Me kaq mund të bëheni hasëm me vjehrrën.

“Djali yt ka ndryshuar. Unë e njoh më mirë se ti”. A ka nënë që do të mendojë se nuk njeh fëmijën e saj.

“Jo faleminderit. Do merret ime më”. Me kaq e ke përjashtuar nga familja dhe punët e saj.

“JO”. Mundohu të tolerosh dhe të shmangësh Jo-të.

Share With:
Translate »
138 Views