7 rregullat e çuditshme që të famshmit u kanë vendosur fëmijëve

Nuk ka një mënyrë të duhur për të rritur fëmijë të mirë. Çdo prind ka metodat e tij që sigurisht mendon se janë më të mirat. Disa kanë rregulla specifike dhe herë herë të çuditshme.

Jennifer Lopez

7 rregullat e çuditshme që të famshmit u kanë vendosur

Jennifer Lopez ka 2 fëmijë me këngëtarin Mark Antony, binjakët Emme dhe Max. Kurrë gjatë ditëve të javës nuk ua lejon ta përdorin iPad-in e tyre.

Kristen Bell dhe Dax Shepard

7 rregullat e çuditshme që të famshmit u kanë vendosur

Kristen Bell dhe Dax Shepard kanë 2 vajza. Çifti i famshëm ka rregulla shumë të çuditshme për rritjen e fëmijëve. Bell dhe Shepard e mbyllnin vajzën e tyre në dhomën e saj sepse nuk e linte motrën e madhe të flinte. Gjithashtu, Kristen dhe Dax nuk i detyrojnë fëmijët e tyre të bëjnë dush rregullisht. Ata i dërgojnë në tualet vetëm kur fillojnë të ndjejnë një erë të keqe.

Megan Fox

7 rregullat e çuditshme që të famshmit u kanë vendosur

Aktorja e njohur ka 3 djem me aktorin Brian Austin Green. Në 2014, Fox ndau disa nga rregullat që ka për fëmijët e saj. Për shembull, ata nuk shikojnë TV, por ata mund të shikojnë vetëm filma.

Megan shpjegoi: “Me filmat, ndihem sikur ka një fillim, një mes dhe një fund. Është lineare. Ka një histori të qartë. Mendoj se është ndryshe nga vënia e një fëmije para televizorit, sepse është thjesht pa ndalesë.

Gwyneth Paltrow

7 rregullat e çuditshme që të famshmit u kanë vendosur

Nga viti 2003 deri në 2016, Gëyneth Paltroë ishte në një lidhje me Christopher Martin. Ata kishin 2 fëmijë së bashku: një vajzë në 2004 dhe një djalë në 2006. Aktorja doli me padurim publik me metodat e saj të edukimit. Edhe ajo nuk i bën dush rregullisht. Vetëm kur bëhen pis. Kurse në TV nuk i lejon të shikojnë në gjuhën e tyre (anglisht), por vetëm spanjisht dhe frëngjisht.

Alicia Silverstone

7 rregullat e çuditshme që të famshmit u kanë vendosur

Alicia Silverstone po rrit një djalë, të lindur në 2011, me muzikantin rock Christopher Jarecki. Dhe në 2012, aktorja tërhoqi shumë vëmendjen e medias kur ngarkoi një video ku e ushqente fëmijën e saj me ushqim të përtypur nga goja e saj. Një rregull tjetër është larja bashkë me fëmijën. Ajo e përmendi këtë në 2020-ën kur djali i saj ishte 9 vjeç. Kurse kur ka qenë i vogël e mbante në krahë dhe jo në karrocë, sepse sipas saj karroca krijonte shkëputje mes nënës dhe fëmijës.

Jennifer Garner

7 rregullat e çuditshme që të famshmit u kanë vendosur

Jennifer Garner, një herë në vit ka traditën gjithë dita Po. Çfarëdo që kërkojnë tre fëmijët e saj, plotësohet.

Gordon Ramsay

7 rregullat e çuditshme që të famshmit u kanë vendosur

Fëmijët e tij fluturojnë me klasin ekonomik, edhe pse ai ka një pasuri marramendëse.

Share With:
Translate »
90 Views