A duhet të lihen të lirë fëmijët për mënyrën e të shkruarit?

Mjekja pediatre Lira Gjika ishte e ftuar këtë mëngjes në Wake Up ku foli për të shkruarin e fëmijës dhe ndikimet e teknologjisë.

Dr. Lira thotë se është mësuesi ai që e vëren në mënyrën e të shkruarit fëmijën, por është diçka e rregullueshme.

“Shkrimi është ushtrim, përqëndrim se do lidhësh mendjen me atë që mendon dhe do dish ta japësh me shkronja. Fëmija kur shkruan e artikulon fjalën disa herë derisa ta mësojë saktë”, thotë dr. Gjika.

Fëmijët, vështirësi në të shkruar për shkak të teknologjisë!

A duhet të lihen të lirë fëmijët për mënyrën e të shkruarit? Sa ndikon teknologjia? Këtyre pyetjeve ju dha përgjigje , mjekja pediatre Lira Gjika sot, në "Wake Up"

Posted by Wake Up në Top Channel on Monday, March 5, 2018

Share With:
Translate »
663 Views