A e keni ditur që Miriam ka një motër binjake?

Ameli na është dukur miksi më i bukur i geneve të Albanit dhe Miriami, por pas fotos së fundit, nuk ka më asnjë dyshim. E vogla është një kopje e së ëmës deri në detajin më të vogël. Një foto e freskët mëngjesi na ka vërtëtuar shprehjen “bëmë mama të të ngjaj”, madje edhe modëlin e flokëve, jo pa qëllim ato e kanë njëlloj. Ku ka më bukur se ta kesh bijën si një motër binjake? Ndihu me fat Miriam! /Kids’Time/

Share With:
Translate »
880 Views