A ka mësuese më të shtrenjtë se nëna? Na e tregon Lulzim Basha

Të shumta kanë qenë urimet për mësuesit këtë 7-mars. Dita e mësuesit është një festë shumë e dashur, kur urimet dhe mirënjohja për mësuesit shprehet jo vetëm nga njerëzit e thjeshtë po edhe nga figura të njohura të politikës.

Këtë vit kryetari i Partisë Demokratike ka zgjedhur që të bëjë një urim të veçantë për mësuesit. Ai ka postuar një foto në Instagram, ku na prezanton me nënën e tij, e cila ka qenë arsimtare për 30 vite.

Basha i ka dhuruar lule njeriut të tij më të shtrenjtë dhe e shoqëron postimin me një urim për nënën, por edhe për të gjithë mësuesit në Shqipëri.

Share With:
Translate »
656 Views