Abuzimi me fëmijët dhe vrasja e 8-vjeçarit në Fier, qytetarët marshim në Tiranë, u bashkohet edhe Lindita Nikolla

Vrasja e 8-vjeçarit Mateo Vasiu në Fier dhe abuzimet e shumta me fëmijët që kanë ndodhur kohët e fundit në Shqipëri kanë revoltuar opinion e gjerë publik. Kjo ka bërë që shoqëria civile të organizojë një marshim ndaj këtyre rasteve, që përkon me Ditën Botërore për eliminimin e dhunës dhe shfrytëzimit ndaj fëmijëve, 19 nëntori. Marshimit i është bashkuar edhe kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, e cila ka bërë thirrje që këtij marshimi duhet t’i bashkohen të gjithë.

ne perditesim…

Share With:
Translate »
207 Views