Abuzoi seksualisht me një fëmijë, dënimi makabër që merr në sy të fisit

Një burrë i cili dyshohet se ka përdhunuar një fëmijë është lidhur dhe rrahur për vdekje nga tre gra ndërsa disa të tjera rrinin duke shikuar atë çfarë po ndodhte.

Në një video që besohet të jetë filmuar në Indi, gratë rrethojnë burrin, i lidhin duart pas shpinës dhe e tërheqin nëpër tokë me një litar të gjatë. Më pas vazhdojë që ti gjuajnë me shkopinj.

Ai nuk reagon fare ndaj goditjeve ndërsa gratë i gjuajnë, derisa aty u shfaq një oficier policie që qetësoi ato.

Detajet e përdhunimit janë ende të panjohura. Sulmet seksuale vazhdojnë të jenë një çështje kombëtare në Indi, ku numri i përdhunimeve të raportuara në vend është në dhjetëra mijëra çdo vit.

Share With:
Translate »
712 Views