Adoleshenti që është vetëm 1m dhe duket si kukull

Angusi është 13 vjeçar por është vetëm 1m i gjatë, prandaj atë shpesh e ngatërrojnë për lodër. Duke pasur një kromozom abnormal, Angusi nuk është rritur qysh nga mosha tre vjeçare. Megjithatë, ai i mahnitë mjekët me personalitetin e tij të madh, të guximshëm dhe inspirues. Shikoni më poshtë. 

 

 

Share With:
Translate »
807 Views