Surpriza e të birit lë pa frymë të ëmën

Një nënë është “çmendur” nga gëzimi pasi u ribashkua me djalin e saj marinar që kishte rreth 2 vite pa e parë.
Ajo ishte në një festë familjare kur djali i saj i bëri surprizën e mrekullueshme. Ai u shfaq në festë i veshur me uniformë ndërsa nëna e tij, e cila nuk po i besonte syve filloi të ulëriste nga gëzimi dhe të vraponte drejt djalit të saj por në drejtim të kundërt.
Në video nëna ndërsa përqafon marinarin me mall dëgjohet duke thënë që nuk e ka parë djalin e saj për dy vite.

Share With:
Translate »
1058 Views