Afërdita dhe Jakub u nisën për pushime pa djalin por nuk ishin fare të qetë

Afërdita Dreshaj pati seancën e radhës të pyetje-përgjigjeve në ‘Instagram’ dhe sigurisht pyetja e parë ishte dhe një sqarim për të gjithë. Dikush e pyet Afërditën nëse e pati të vështirë të linte bebin dhe të ikte për disa ditë pushime me bashkëshortin dhe ajo e pranon që po. “Po ishte e vështirë. Gjithë kohës shikonim kamerën, fotot dhe videot, por e dija që ai ishte i sigurt me mamin tim dhe ne na nevojitej një fundjavë vetëm”, shkruan Afërdita.

Nëse shumë nëna gjykohen dhe përballen me urrejtje në media sociale për gjëra të ngjashme, Afrërdita as nuk ka lënë hapsira për të tilla gjëra. Ajo e gjen kohën për të gjitha dhe këtë e ka treguar shumë herë me postimet e vazhdueshme.

Share With:
Translate »
393 Views