Aktorët e ‘Portokallisë’ bëhen krushq, djali i Marinit burrë zakoni…

Aktorët e “Portokallisë” mund të jenë më shumë se kolegë. Ditëlindja e Ajër, vajzës së Erion Isait zbuloi sekretin. Djali i Marin Orhanasit, një humorist si i ati, i shkroi një letër vajzës që festoi 1-vjetorin. I bëri një nga ato letrat që bëjnë “burrat fanatikë”. “Urime! Po të ruaj. Edhe 100 Ajër! Ps: Mos m`u hardallis mua: shko në shtëpi herët. Maidi Orhanasi”, shkroi ai. Të dy baballarët e pritën me humor këtë letër dhe shkëmbyen disa komente në të cilat tregonin marrëdhënien e afërt të dy fëmijëve të tyre, që në moshën në të cilën ndodhen, janë veç shokë shumë të mirë.

Nder dhuratat qe Ajer mori, ishte dhe kjo leter. @marinorhanasi 😂😂😂😂

A post shared by Erion Isai (@erion_isai) on

Share With:
Translate »
992 Views