“Aman ndiqeni!” Vëllai i vogël di si ta detyrojë Lorin t’i rrisë ‘followers’ në Instagram

Itan Hoxha ka hapur një llogari në Instagram dhe e di shumë mirë se si t’i rrisë ndjekësit. Motra e tij e madhe Lori, është një nga influencier-et dhe bloggeret më të njohura shqiptare, prandaj ajo do të ishte publiciteti më i mirë për të vëllanë. Dhe ai e di shumë mirë, prandaj i ‘është qepur’ derisa ajo e ka shpërndarë faqen e tij në profilin e saj.

“Ju lutem ndiqeni vëllain tim se po më bezdis”, ka shkruar ajo duke gjetur një mënyrë për të tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Nga sa pamë tek profili i tij, Itan është shumë i fiksuar pas lojrave elektronike.

Share With:170 Views