Ameli e nis të dielën me gjërat e mamit

Princesha Amel është e përkëdhelura e babit Albani dhe mami Miriamit. Sa herë që veprimet e saj kanë diçka për të thënë, mami Miriam kujdeset që të na ëmbëlsojë edhe ditën tonë.
Sot, Ameli, siç tregon edhe këngëtarja ka marrë gjërat e mamit për tu zbukuruar siç bëjnë të gjitha vajzat e vogla. 
Me syzet e mamit, ajo pozon për të duke sjellë përsëri një foto që flet më shumë se sa shkruan Miriami: “Na pelqejne shume gjerat e mamit ??❤️” /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1001 Views