Ameli hedh hapat e parë në shëtitje me mamin

Ameli ka hedhur hapat e para dhe Miriam ndihet  e bekuar. Ato kanë dalë për shëtitje dhe këtë imazh të mrekullueshëm nuk na e ka kursyer artistja.
“Erdhi dita që të eci dorë për dore me ty”, ka shkruar Miriam, në foton më të bukur të postuar deri më sot.
Si shoqe të ngushta!

Share With:
Translate »
4633 Views