Lori Hoxha na tregon parajsën e saj

Edhe pse është bloggere mode, fotot më të dashura të Lorit dhe me ë shumë pëlqime janë ato mee më të voglin e familjes London Noor. Ashtu siç është edhe kjo foto e vetëm disa çasteve më parë, ku Lori shfaqet teksa puth London, të cilin me të drejtë e quan ‘një copë e vogël parajse’. Dhe ne i japim plotësisht të drejtë teze Lorit, pasi një bebe në shtëpi është gjithmonë ‘parajsë’.

Share With:
Translate »
2359 Views