Ami shfaqet për herë të parë pas lajmit të shtatzënisë

Që shtatzënia të jep nur këtë e kishim ditur, po kaq shumë?! Pas publikimit të lajmit, Ami është shfaqur për herë të parë. Nuk ka fotografuar trupin, vetëm portret, por mjafton për të kuptuar shkëlqimin dhe nurin e një gruaje në pritje të ëmbël.
E kemi parsur rastin ta shikojmë edhe njëherë shtatzënë, në kohën kur priste Joelin, por çdo shtatzëni thonë se është ndryshe.
Çifti ende nuk e ka mësuar gjininë e fëmijës dhe ndoshta do ta lënë surprizë për deri në fund.

Share With:
Translate »
932 Views