Po ngjitej në sallën e lindjes, por vogëlushi doli që në ashensor

Ndërsa një ashensor ngjitej kishte dy njerëz brenda, por derisa arriti në destinacion u bë me 3 njerëz. Pas një gruaja ka sjellë në jetë fëmijën brenda në ashensorin e spitalit vetëm pak minuta përpara se të arrinte në sallën e lindjes. Nëna shtatzënë kishte shumë dhimbje  dhe video e spitalit tregon momentin kur gruaja rrëzohet ne tokë. Stafi mjeksor largon njerëzit e tjerë dhe  ndihmon nënën në lindjen e foshnjes, i cili ishte shumë i shëndetshëm kur erdhi në jetë. Ndërsa një ashensor ngjitej kishte dy njerëz brenda, por derisa arriti në destinacion u bë me 3 njerëz.

Share With:
Translate »
782 Views