Vajzat e Sylvester Stallone pushtojnë pasarelat botërore

Sylverster Stallone dhe bashkëshortja e tij Jennifer Flavin duket se janë bërë për njëri-tjetrin jo vetëm shpirtërisht por edhe fizikisht pasi ata kanë 3 vajza si kukulla.

Bukuroshet e tij Sistine Rose, Sophia Rose dhe Scarlet Rose duken se i kanë rrëmbyer të gjithë vëmendjen babait të tyre duke zënë kështu edhe një vend në industrinë e Hollywood.

Sistinë dhe Sophia dy vajzat më të mëdha sapo janë bërë imazhi i Dolce & Gabbana. Ato kanë xhiruar një set fotografik gjithashtu edhe një reklamë në Itali duke u bërë automatikisht pjesë e modelingut.

Share With:
Translate »
761 Views