Anna dhe Ardit Gjebrea, një ditë në serën e perimeve

Ardit Gjebrea dhe e vajza e tij e vetme, Anna, shpesh ndajnë udhëtimet e tyre sëbashku edhe në raste pune të moderatorit. Ditën e sotme ata kanë kaluar disa orë në serën e xhaxhi Mirit dhe teta Lulit për të mësuar se si vilen frutat dhe perimet siç e përshkruan Arditi foton e postuar në llogarinë e tij në instagram. Sa bukur kur fëmijët prekin nga afër natyrën. Mësojnë ta duan, ta respektojnë dhe ta mbrojnë! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
2087 Views