Ish bashkëshorti i ka lënë Jonidës kujtimin më të bukur…

Ku ka më bukur se përkëdheljet e mamit. Jonida nuk po rezervohet më për të ndarë foto me djalin e saj sepse ai tani u rrit. Dan shkon shpesh te puna e mamit për të qëndruar pakëz me të edhe pse jo për t`u përkëdhelur.
Pas puthjeve të bujshme në buzë të David dhe Victoria Beckham me vajzën e tyre erdhi edhe puthja e Jonidës me Dan.
Ka një dashuri aq të madhe mes prindit e fëmijës sa do të gjenden njëmijë mënyra për ta shprehur atë.

sh

Share With:
Translate »
897 Views