Anna Gjebrea është kaq e taletuar edhe në akrobaci, vogëlushja na la pa fjalë

Përderisa Arditi e shoqëron duke i mësuar gjëra tradicionale, do të thotë se ato “modernet” Anna i qan dhe ne kemi dëshminë e qartë për këtë. Në videon që sjell Kids’ Time ju keni mundësinë të shikoni se si Anna Gjebrea, vogëlushja e multitalentuar performon para miqve të prindërve akrobacira artiskike me shirirt. Por nuk është një performancë modeste aq sa mund të ofrojë një fëmijë, përkundrazi, Anna ngjan si një profesioniste e vërtëtë, gjë që na dëshmon se ajo është ushtruar fort. Sigurisht që të gjitha duartrokitjet e të pranishmëve i ka të merituara. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1142 Views