Ansi, shoferi i makinës luksoze të Sinanit

Ansi i vogël është duke u bërë një fëmijë shumë i zgjuar. Ai kohët e fundit është duke shfaqur disa pasione. Para disa ditësh Ansi ka qënë duke bërë stilim flokëve të mami Andrrës. Por sot çfarë ka bërë tjetër Ansi? Nuk keni për ta besuar.

Ka hipur në makinën e babi Sinanit dhe po lëviz timonin si një i rritur. Sinani dhe Andrra duhet të ndihen të lumtur qe Ansi është një fëmijë i shkathët.

 

Share With:
Translate »
1228 Views