Arsyeja e veçantë pse Edi Rama e çoi Zahon pikërisht tek ky lapidar

E diela e kryeministrit Rama është në Vuno. Ka uruar ‘Mirëmëngjesin’ nga atje përmes një fotoje me Zahon.

Për kë nuk e di nuk është thjesht një foto nga Vunoi dhe Edi Rama s`po i tregon të birit qiellin apo Vunoin. Janë para një lapidari, por që ka edhe një histori. Edhe pse s`duket në foto, gishti i Ramës është drejtuar tek emri i tretë në lapidarin e dëshmorëve të fshatit Vuno, Zaho Koka, që ka edhe emrin e djalit të tij 7-vjeçar Zaho.

Kryeministri e çon të birin tek lapidari i njeriut në Vuno

Share With:
Translate »
146 Views