Arsyet pse fëmija zgjohet natën

Foshnjat zgjohen shpesh në mes të natës, por kjo nuk duhet t’ju shqetësojë.

Lexoni arsyet më të zakonshme pse zgjohen natën:

– Nxjerrin një dhëmb të ri dhe mishrat e dhëmbëve u acarohen.

– Nuk janë mirë dhe mund t’u dhemb barku.

– Janë të uritur ose të etur. Sidomos nëse ata ishin shumë hiperaktivë, të shqetësuar dhe aktivë gjatë ditës, mund të mos jenë të ngopur dhe të uritur përsëri gjatë natës.

– Bëj gjumë të lehtë ose fle shumë orë në ditë.

Share With:
Translate »
34 Views