Babai vrau vajzën 14 vjet më parë, por krimi zbulohet gjatë një interviste | VIDEO

Iftikhar  Ahmed nga Pakistani ka vrarë vajzën e tij  Shafilea 17-vjeçare, për shkak se ajo nuk pranonte kulturën palestineze, por falë gjuhës së trupit zbulohet në një intervistë zbulohet. Prindërit e 17-vjeçares i kanë thënë policisë se vajza e tyre është zhdukur në vitin 2003,  por një ekspert i gjuhës së trupit i ka përgenjeshtëruar ata 9 vite më vonë duke dëshmuar se krimin e ka kryer vetë babai i Shafileas.

Vajza u vra në vitin 2003, dhe falë një dokumentari ku prindërit kanë dhënë intervistë ata janë zbuluar, konkretisht nga fjalët e burrit. Kur babai u pyet rreth kësaj mundësie ai e mohoi katergoriskisht. “Kurrë! As nuk mundem ta imagjinoj këtë” patë thënë ai rreth mundësisë se ka vrarë vajzën, por sipas ekspertit Cliff Lansley vetë deklarata e Iftikhar tregon faësinë e tij, dhe bashkë me gruan e tij Farzana kanë fshehur krimin.

Share With:
Translate »
958 Views