Bashkëshortja dhe e bija ëmbëlsojnë tapetin e kuq të babi Valdrinit

Mbreme u zhvillua pasarela e shumëpritur e Valdrin Sahitit ku po prezanton edhe koleksionin e tij të ri.

Një mbrëmje gala e përgatitur deri në detajin më të vogël, të ftuarit e parë kanë shkelur në tapetin e kuq dhe u ndalën për fotografi.

Të gjithë po shkëlqejnë, por më të mbërritur bashkëshortja e Valdrin Sahitit, Edita dhe vogëlushja e çiftit Bella, nënë e bijë rrëmbyen gjithë vëmendjen me ëmbëlsinë e tyre.

Prive sjell pamje ekskluzive nga sfilata e madhe.

Video Player

Video Player

00:00
00:10

Share With:
Translate »
46 Views