Bashkia ndihmon familjen e trinjakëve që u dogjën në zjarr

Këshilli Bashkiak i Durrësit ka vendosur në mbledhjen e ditës së sotme që t’i ndihmojë familjen e trinjakëve të cilët humbën jetën tragjikisht mbrëmjen e 20 shtatorit, pasi banesa e tyre mori flakë.
1 500 000 lekë të reja do t’i dhurohen prindërve të Artur, Valerio dhe Alesio Konçit.

Share With:
Translate »
819 Views