Bebja pa krahë pushon së qari vëllain e vogël po bebe | Video

Ky fëmijë nuk duron dot të shohë vëllanë e tij të vogël të qajë.

Nuk ka as krahë dhe as këmbë e megjithatë kjo nuk e ndalon ta ndihmojë. Shikoni videon si ai merr biberonin dhe ia jep vëllait të vogël.

Një gjë është e sigurtë. Ky vogëlush do të ketë gjithmonë mbështetjen e vëllait të madh.

 

Share With:
Translate »
771 Views