Besi dasmë në fshatin ku lindi dhe kaloi fëmijërinë

Besi dhe Xhensila na patën informuar edhe më parë se do të bënin 3 festa për ceremoninë e martesës, një dasmë me miqtë e përbashkët, një dasmë me familjarët e Besit dhe një me të Xhensilës.
Pas dasmës me të ftuarit VIP që qarkulloi në të gjitha portalet, sonte është rradha e familjarëve të Besit të festojnë me të. Ai është kthyer në fshatin e lindjes ku kaloi edhe fëmijërinë për të gëzuar së bashku me familjarët dhe banorët e tjerë të fshatit. Besi ka treguar gjithmonë që është krenar për origjinën e tij pa hezituar asnjëherë ta anashkalojë. /Kids’ Time

 

Share With:
Translate »
1576 Views