Bieta pranë mamit e Kroi pranë gjyshes

Me uljen e temperaturave, dimri zyrtarisht ka ardhur. Ne mblidhemi në shtëpi dhe i kalojmë ditët e pushimit me të dashurit tanë. Por pavarësisht se dashuria është mbi gjithçka, i ftohti ka nevojë për pak ndërhyrje nga jashtë. Ashtu edhe Kroi me Bietën të cilët janë krah dashurive të mëdha, pranë zjarrit, nuk mund të gjejnë më ngrohtë se kaq. Me këtë foto kuptuam edhe se pse Bieta është kaq e bukur! /Kids’ Time

Share With:613 Views